DUYURULAR
Kütüphanesiz Okul, Kitap Okumayan Öğrenci Kalmasın!

Faaliyetlerine Kahramanmaraş’ta devam eden “Mutlu Ol Yeter Yardımlaşma Platformu” kurulduğu günden buyana tüm Türkiye de isminden söz ettirmeyi başardı.

Çeşitli illerden gelen kitapları okullara dağıtmayı planlayan platform tüm TÜRKİYE'Yİ bu etkinliğe davet ediyor. Hedefimiz 25 köy okulunun kitap ihtiyacını karşılamak...  Yardımlarınızla Kütüphanesiz okul Kitap okumayan öğrenci kalmayacağını düşünüyoruz. Ankara, Manisa, Samsun, Tokat ve bir çok ilden Mutlu Ol Yeter destekçileri aracılığı ile gelen kitaplar ikinci dönemde okullara dağıtılacak. Okuduğunuz Okumadığınız. Süs olarak dolabınızda yada masanızda bekleyen kitaplarınızla öğrencilerimizi mutlu etmek ister misiniz? Şimdi… kitaplarınızı alın ve paylaşın… Kaçtane olduğu ne durumda olduğu hiç önemli değil. Birlikte onlarca öğrencimizi mutlu edeceğiz… Unutmayın; Kitapları süs olarak dolap içinde tutmanın hiçbir değeri yoktur; çünkü o zaman kitapla diğer eşyalar arasında bir ayırım yapamayız.

www.mutluolyeter.com resmi web sitesi üzerinden ve ya info@mutluolyeter.com adresinden iletişime geçebilirsiniz…



 

Amacımız

Yardımlaşmanın yaygın olduğu toplumlarda dostluk duyguları güçlü olur. Yaşamımızda toplumsal dayanışmanın çok önemli bir yeri olduğunu artık anlamamız gerekmektedir. Çünkü iyi yaşamamıza yardımcı olacak hareketlerden birisi dayanışmadır. 

Dünyada PAYLAŞMAK kadar insana mutluluk hissi yaşatacak başka bir duygu yoktur.
  

 

Dayanışma ve paylaşma ile insanlar, birlikte yaşamayı öğrenirler.

* Platformumuzun MADDİ beklentisi yoktur.
* Yardımlarımızda ve Sitemizde hiçbir şekilde MADDİ DESTEK beklenmemektedir.